Yuklemeyi kesinlikle KupAtSky ile yapin. Once bunu sonra emu yazilimi yuklemeyi dene. En son islem olarak da cihazi resetle ve kanal taramasi yaptir. Resetten sonra LNB ayarlarini duzeltmeyi unutma.m_cool Demiş ki:
Yuklemeyi kesinlikle KupAtSky ile yapin. Once bunu sonra emu yazilimi yuklemeyi dene. En son islem olarak da cihazi resetle ve kanal taramasi yaptir. Resetten sonra LNB ayarlarini duzeltmeyi unutma.m_cool Demiş ki:
KupAtSky yukleme programiyla cihazina uygun olan yazilimi at. Cihazinizin RC2 ya da RD2 chipsetinden hangisine sahip oldugundan emin olun ve dogru yazilimi atin. Yukleme islemi EMU yazilim yukleme islemiyle aynidir. Ama biraz daha uzun surebilir. Yukleme esnasinda sabredin.35cilgin Demiş ki:
Yazilim yukleme talimati isteyenler burayi okusunlar.
https://uzayforum.com/showthread.php?t=1987
Arkadaşlar,
RD2 dosyasını yükledim, çalışıyor!.. KUPATSKY ile yükleme talimatına uyun mutlaka çalışacaktır.
Saygılarımla.
merhabalar.Ben yazılımı yüklüyorum ama makine çanağa bağlı olmadan yüklüyorum.Yükleme bittikten sonratv de ok intewrb diye bir yazı çıkmıyor.çünkü evde bilgisayar yok ve iş yerinde yükleme yapıyorum.tv ve cihaz var çanak yok .İllaki yayının olmasımı gerek.ve ayrıca benim cihaz sonradan 2 mb ye dönüştürülmüş onwa x-7 cim marka usb çıkışı yok.benim cihazada yükleme yapılabilirmi.Saygılar
selamlar öncelikle uğraşanlara ve emeği geçenlere sonsuz teşekkürler
benim cihazım GM 7400 cım 1 mb.idi daha sonra 2 mb çevirdim ve sunny 1030 sky son yazılımı atıldı bu son yazılımı ( ful x ) bu cihazıma atabilirimiyim cihaz eski olduğu için usb çıkışlı değil. birde ızgaradan bakıldığında rd veya rc diye bir yazı gözükmüyor
beni bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
Bir onceki mesaji oku.
Dostum ben yazılımı yükledim.Çalışmadı ve hiç bir kanal göstermiyordu.sinyal var görüntü yok.Tekrar all 96 con bin dosyasını yükledim.Öyle düzeldi.Saygılarilkerem Demiş ki:
Önerilerinizi aynen uyguladım.Kanallar açıldı.Teşekür ederim.Ellerinize sağlık.RegdaR Demiş ki:
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin