programda DVD ye yazma özelliği varmı? belki yoktur.
programda DVD ye yazma özelliği varmı? belki yoktur.
Uydu Alıcılarınız İçin Gerekli Yazılım ve Açıklamalara Aşağıdaki Kısa Yollardan Ulaşabilirsiniz.
benim indirdiğim sürüm hangisi bilmiyorum ama dvd vcd autorun şeçenekleri vardı okadar emeğim boşa gitti :( :( :(
Pkk lıların saklandığı mağarada yazan yazı :
Eğer bir asker sizi gördüğü zaman durmadan ateş ediyorsa bilinki o acemidir kurşununun bitmesini bekleyin, bittiği zaman gidin kafasına sıkın.
Eğer sadece sizi gördüğü zaman ateş ediyor saklandığınız zaman duruyorsa o bir komandodur, kaçın ve canınızı kurtarın.
Eğer sizi gördüğü zaman ortadan kaybolmuşsa ve etraf sessizse bilinki o bordo berelidir merak etmeyin o sizi bulur.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
MemoriesOnTV nin DVD yapma özelliği vardır.
ProShow Producer ile çalışmanızı MPEG biçimli videolar halinde kayıt edip neroda DVD yazdırabilirsiniz.
Beğenip teşekkür etmek isterseniz sağ üsteki terazimi tıklayın.
UZAY FORUMDAN SİZE FAYDALI LİNKLER ÇEKİNMEYİN TIKLAYIN
MASA ÜSTÜ ARAÇLARI
CD, VCD, DVD ARAÇ VE GEREÇLERİ
RESİMLİ PROGRAM ANLATIMLARI
PC İÇİN GÜVENLİK ARAÇLARI
GRAFİK VE RESİM PROGRAMLARI
VİDEO VE SES İŞLEMLERİ İÇİN AKLINIZA NE GELİRSE BURADA
WEB DİZAYNI İLE URAŞIYORSANIZ GÖZATIN
OFİS UYGULAMALARI
İNTERNET VE AĞ BAĞLANTILARI İÇİN PROGRAMLAR
DEV PROGRAM ARŞİVİ BURADA
ARADIĞINIZ TÜM PROĞRAMLAR BURADA LİSTELİ TIKLAYIN
BURDADA BULAMAZSANIZ ARAMAYIN ARTIK!!!
Forumda arama yapmak için buraya tıklayın
PC Programları Bölüm Kuralları
RapidShare den indirme nasıl yapılır resimli anlatım
********** TAKLİT ETMEYİN ÖRNEK ALIN *********
ilk önce MemoriesonTv'yi kullandım ancak onda da karşılaştığım sorun eklemek istediğim müzik formata uygun olmasına rağmen ekleyemedim. Valla usta ben beceriksizim galiba..:(
Pkk lıların saklandığı mağarada yazan yazı :
Eğer bir asker sizi gördüğü zaman durmadan ateş ediyorsa bilinki o acemidir kurşununun bitmesini bekleyin, bittiği zaman gidin kafasına sıkın.
Eğer sadece sizi gördüğü zaman ateş ediyor saklandığınız zaman duruyorsa o bir komandodur, kaçın ve canınızı kurtarın.
Eğer sizi gördüğü zaman ortadan kaybolmuşsa ve etraf sessizse bilinki o bordo berelidir merak etmeyin o sizi bulur.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
deneme yanılma ile öğrenmek gerekiyor başka türlü yolu yok:)
Uydu Alıcılarınız İçin Gerekli Yazılım ve Açıklamalara Aşağıdaki Kısa Yollardan Ulaşabilirsiniz.
paylasımın icin tesekkürler
Konu hakkındaki açıklamalarınızdan ötürü tesekkurler..
cok cok sagol
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin