Teşekkürler
Uydu Alıcılarınız İçin Gerekli Yazılım ve Açıklamalara Aşağıdaki Kısa Yollardan Ulaşabilirsiniz.
Bir ay önce aldım bütün kanallar beleş dediler bir ay sonra liste verdiler 9.90 ytl ye 80 kanal diye 50 kanala düştü gelin kartı alın 23 ay paramın geri kalanını ödüyüm dedim peşin istediler olmaz dediler canağı türksata cevirdim 23 ay para ödüyecegim hesapta digiturk seyrediyoz saygılar :yemek: 8-) :futbol:
Usb; Onceden Hazirlanmiş çikan Kanallarin Olduğu Kataloglar Var. Yayin Açildikdan Bir Ay Sonra Hangi Kanallari 9,9 Ytl 'ye Izleyebileceğin Orada Ayrintisiyla Mevcut. Butun Satiş Yerlerine Bolca Miktarda Gönderiyorlar. Birşey Alirken Biraz Daha Dikkatli Incelesen Iyi Olur. Sana Hepsini O Paraya Vercekler Diye Bir Kaide Yok. Lüksü Ucuza Getirmek Istiyorsan Al Taksitle Bir Receiver Izle Fta Yayinlari.saygilar.
allaha şükür okumam yazmam vede 8 senelik te ingilizcem var sayın arkadaşım katoloğu zaten verdiler diyorum onun üstünde 80 kanal izliyecegim yazıyor dedim 50 kanal var seyrettiğim dedim anlayamadıysanız ingilizcede açıklaya bilirim siz satıcısınız galiba digitürkün yoğurdum ekşi demezsiniz 9.9 ytl yi beğenmiyorsunuz kablolu tv 7.5 ytl
ben başımdan geceni anlattım hikaye degil
kavga yok bak ayırmam:):)
Uydu Alıcılarınız İçin Gerekli Yazılım ve Açıklamalara Aşağıdaki Kısa Yollardan Ulaşabilirsiniz.
kavga etmiyorum kardeşim bu yaştan sonra ayıp olur ben acıyı anlattım
hani acı varmı acı diye soruyorya bende var diyorum saygılar selamlar forumdaşlarım herkeze hayırlı bol kazançlı günler dilerim
Son düzenleyen uSb, 09-Temmuz-2007 saat 11:50.
Teşekkürler
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin